Lawless Lawyer

Imagine similară

 Desi tema aparent comuna, a fost un serial cu o desfasurare a actiunii naturala, destul de unica in serialele coreeane. Lee Joon Gi a fost minunat, nici nu ma asteptam la altceva de la el, este unul dintre actorii mei preferati si pot sa spun ca asta este serialul meu preferat cu el(era Moon Lovers, dar l-a intrecut). Consider ca este si unul dintre cei mai buni actori de actiune, este admirabil ce poate sa faca, m-a surprins din nou cu alte miscari grele de lupta aici, mereu ma surprinde pe partea asta.

Imagine similară

O stiam de mult timp pe Seo Ye Ji, ii vazusem potentialul imens ca actrita si ea merita de mult timp un astfel de rol, dar na, ea nu a fost idol ca sa primeasca din prima un rol bun. Este o actrita foarte buna, mai buna ca multe actrite din top, isi joaca rolurile atat de bine incat nici nu te face sa-ti aduci aminte de rolul anterior.Tot respectul pt ea si trebuie neaparat sa primeasca doar roluri de genul. Amandoi au facut o pereche minunata. In general, imi este drag de un cuplu de actori doar intr-un serial, nu sunt genul care sa-i viseze si in realitate, dar ei au avut ceva special. M-am uitat si la filmarile de pe platourile de filmare, chimia lor m-a surprins, amandoi zambareti tot timpul, foarte apropiati, la un moment dat cand filmau primele episoade, regizorul chiar a strigat de cateva ori la Joon Gi sa se indeparteze de ea ca inca nu se filma scene de sarut. Mi s-a parut comic:)) Eu nu l-am vazut niciodata pe Joon Gi asa cu vreo actrita. Nu spun ca au ceva in realitate, am spus-o asa pt ca s-au inteles foarte bine. In acest serial mi-a placut foarte mult realismul din cuplu, nu s-a zabovit cum se face de obicei in seriale, s-au placut si s-au cuplat, a fost o relatie matura.

Imagine similară

Si acum personajele negative…
Lee Hye Young si-a jucat rolul foarte bine, nu prea o stiam eu din alte seriale(adica nu imi amintesc de ea pt ca pur si simplu nu mi-a pasat de personajele ei), i se potrivesc perfect rolurile negative.
Choi Min Soo, eu am o slabiciune pentru omul asta de la The Warrior Baek Dong, este un actor fenomenal. Sa faca actiune la varsta asta este ceva admirabil, m-a surprins si in The Warrior Baek Dong Soo, au trecut cativa ani, dar in acest serial nu l-am vazut mai batran, mi s-a parut exact la fel. Am fost surprinsa si de interpretarea rolului sau, a fost diferit si unic. Scenele lui de lupta, in special cea de la spital cu Joon Gi, mi s-au parut epice. Spun asta ca o iubitoare de actiune. Recunosc ca rolul lui putea fi mai bun, adica poate ca sunt egoista, dar mi-ar fi placut ca el sa fie singurul personaj negativ, pentrut mine ar fi fost suficient. Si ar fi putut sa aiba si un final mai bun, dar a fost okay, adica a fost cu siguranta mai interesant/demn decat a lui Lee Hey Young.

Imagine similară

Imagine similară

O sa spun si un aspect mic care nu mi-a placut la serial, parintii protagonistei, personajele alea au fost cam dramatice si enervante, nu mi-au placut deloc.
Finalul serialul a fost natural, nu mi s-a parut deloc tras de par, ultimele doua scene mi-au placut mult si mi-au dat o stare fericita. Si este pacat ca nu a avut ost-uri memorabile, se putea la un astfel de serial.

Lawless Lawyer este pe lista mea de seriale preferate.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s