Suits

 

Imagine similară

 

Nu aveam asteptari din moment ce mai toate incercarile coreenilor de versiuni dupa americani au fost slabe. Dar contrar asteptarilor mele, a fost bun, mi-a placut, cred ca este prima versiune dupa americani buna.

Dar contrar asteptarilor mele, a fost bun, mi-a placut, cred ca este prima versiune buna. Acum am inteles de ce Jang Dong Geun este atat de iubit, este un actor foarte bun care vrajeste. A spus intr-un interviu ca nu s-a uitat la original ca sa nu cumva sa copie personajul american, a facut foarte bine, chiar s-a simtit diferit. In original nu mi-a placut deloc de actorul care il juca pe Harvey, dar rolul lui l-a facut placut cat de cat pe parcurs. De Hyung Sik nici nu am ce sa zic, pt el incepusem initial serialul, imi place mult ca actor. Actorul care joaca personajul original este considerat un baiat floare(asta pe limba noastra), ma bucur ca l-au ales pe Hyung Sik, s-a potrivit perfect.

Imagini pentru suits korean drama

Mi-a placut relatia lor in serial, coreenii ne-au obisnuit cu putin bromance aproape la fiecare drama.

Imagini pentru suits korean drama

Mi-a placut si de Ko Sung Hee, dar actrita din original a fost mult mai fermecatoare, mi-a placut foarte mult de ea, Meghan, acum este si ducesa. Relatia dintre ea si Hyung Sik a fost usor draguta, dar nu prea interesanta.

Nu a fost mai bun decat originalul, era imposibil, serialul Suits este considerat una dintre cele mai bune productii din lume cu un motiv. Chiar mi se pare comic cand vad comentarii pe diferite site-uri care spun ca asta a fost mai bun, am observat ca persoanele respective nici nu s-au uitat la original. Chiar am intalnit o astfel de persoana pe un grup si mi-a zis ca este cu mult peste americani, mi-a zis ca nu sunt fan de kdrame adevarat pt ca nu am fost de acord, dupa ce am vorbit putin, mi-am dat seama ca nu s-a uitat la cel american. Apoi mi-a si dat block:))) Sunt un fan de kdrame, dar nu unul atat de obsedat, este stupid, adevarul este adevar. Motivul pentru care coreenilor nu o sa le iasa niciodata ca la nivelul americanilor(versiuni dupa ei) este ca ei au limite, americanii sunt mai liberi, in acest serial erau anumite puncte(in poveste) de care eram sigura ca coreenii nu o sa se atinga, era prea mult pt ei. Au facut serialul diferit si nici nu se putea altfel, nu stiu daca stiti, dar serialul original are vreo 7 sezoane(sau chiar mai multe). Consider ca se putea da mai multa sclipire personajelor principale, personajele originale sunt geniale, in special rolul lui Dong Geun, tipul ala este considerat iconic in lumea serialelor americane. Aici este vina scenaristilor, actorii au facut o treaba minunata. Chiar mi-a placut ca actorii si-au jucat rolurile intr-un mod diferit. Sunt sigur ca e foarte bun pt persoanele care nu au vazut originalul, dar eu vazand originalul, mi-a fost imposibil sa nu compar. Cu totul, mi-a placut, a fost bun si cum spuneam, este prima versiune dupa americani mai reusita.

 

H

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s