What’s wrong with secretary Kim

Este un serial frumos si usor, o comedie romantica, chiar il recomand pentru orice persoana care vrea sa fie inveselita, serialul asta chiar poata sa o faca. Trebuie sa recunosc ca nu cred ca titlul serialului a fost chiar potrivit, adica s-a potrivit pentru primele episoade, dar apoi lucrurile au fost cam diferite. Am inteles totusi ca era nevoie de un titlu mai unic si usor amuzant.

Imagine similară

Niciodata nu mi-a placut  in special de Park Seo Joon, nu aveam nimic cu el, dar rolurile lui din trecut nu prea mi-au placut, mi-au fost indiferente. Nici serialele lui de pana acum nu mi s-au parut cine stie ce. Ca actor, chiar nu conta pt mine. Dar mi-a placut de el in acest serial, nu am mai vazut de mult un rol narcisist/arogant atat de bun, chiar mi s-a parut foarte amuzant. Si i s-a potrivit perfect rolul, o performanta buna.

Imagine similară

Park Min Young mereu mi s-a parut o actrita buna, este si foarte frumoasa, nu am ce sa zic de ea, tot respectul. Mi-ar placea sa o vad in roluri mai diferite, simt ca are un stil in roluri si mi-ar placea sa o vad in unul total diferit.

Imagine similară

Kang Ki Young mi se pare foarte tare. Omul asta chiar are nevoie de aplauze, simt ca nu este apreciat cum ar trebui. Performanta lui a fost foarte buna, cel mai comic personaj, am ras aproape la fiecare scena de-a lui, nu stiam ca poate sa joace atat de bine un astfel de rol. Chiar sper sa-l mai vad in genul asta de roluri.

Imagini pentru what's wrong with secretary kim kang ki young

Lee Tae Hwan nu mi-a placut deloc in acest serial, nici el ca actor, dar nici personajul lui. Nu a impresionat cu nimic

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s