City Hunter

Este unul dintre serialele mele preferate si sunt sigura ca multi pot spune acelasi lucru. Eu l-am vazut deja de multe ori si stiu ca o sa-l mai vad. Imi place actiunea, dragostea, umorul, drama. Toti actorii au facut o treaba foarte buna, chiar este printre putinele seriale unde am apreciat mai multi actori.

Imagine similară

Incep cu starul serialului, Lee Min Ho, este un actor minunat. A devenit unul dintre actorii mei preferati cu acest serial. Personajul lui, Lee Yun Seong(City Hunter), este un erou, desi a fost crescut cu alte intentii, el isi urmeaza inima si resuseste sa salveze Coreea. Este unul dintre cele mai triste personaje(poate chiar cel mai), mi-a parut foarte rau pentru el, a fost crescut intr-un mod crud, la final a si aflat ca a fost luat de langa mama lui pentru a indeplini cea mai crunta rabunare, sa isi ucida propriul tata. Ma bucur ca dragostea i-a mai luat din suferinta, dar pe alta parte, parca i-a facut si mai multe probleme. Majoritatea scenelor lui de actiune sunt delicioase, si el arata delicios:)

Imagine similară

Kim Sang Joong l-a reprezentat pe Lee Jin Pyo, consider ca rolul i s-a potrivit perfect. De la acest personaj a inceput razbunarea. El alaturi de comarazii lui au fost tradati de tara si lasati sa moara, el a fost singurul supravietuitor, faptul ca a innebunit mi se pare normal. Este si el un personaj destul de trist. Nu este o scuza, el a facut niste lucruri oribile, dar totul a fost pentru razbunarea lui, nu putea sa mai vada altceva, suferinta lui a fost prea mare ca sa mai vada si victimele colaterale. Imi amintesc ca la un moment dat Lee Yun Seong ii spune ca nu este diferit fata de oamenii pe care s-a razbunat si asa este, a devenit si el unul dintre acei oameni.

Imagini pentru city hunter korean drama

Cu toate astea, trebuie sa spun ca pe mine m-a emotionat relatia dintre el si Yun Seong, era una destul de toxica avand in vedere ca isi tot ranea fiul, dar tineau unul la altul, Lee Yun Seong chiar i-a spus mereu tata. Se stie ca Yun Seong era si unica slabiciune a lui Jin Pyo. Finalul lor mi s-a parut foarte emotionant si potrivit, ba chiar Jin Pyo a luat si toata vina a tot ceea ce a facut City Hunter.

Imagine similară

Park Min Young o reprezinta pe Kim Na Na. Desi pare de multe ori cam prostuta, Kim Na Na este foarte curajoasa si chiar am apreciat-o pentru asta. Soarta i-a pus in niste pozitii dureroase in serial, Kim Na  Na chiar il impusca la un moment dat(una dintre scenele mele preferate), el este nevoit sa o salveze de multe ori. Saracul Yun Seong avea si cosmaruri din cauza asta.

Imagini pentru city hunter korean drama

Mi-a mai placut si de personajul Kim Young Joo(jucat de Lee Joon Hyuk), era printre putinii oameni buni din acea societate urata. Desi tot se intepau unul pe altul, eu l-am considerat un partener pentru City Hunter. In final omul si-a dat si viata pentru dreptate. Scena respectiva chiar a fost trista, si-a folosit ultimele momente ca sa ceara iertare pentru tatal lui. Nu merita sa moara, a fost o victima colaterala. Trebuie sa spun totusi ca moartea lui a fost destul de realista, adevarul este ca genul asta de seriale au nevoie de pierderi.

Imagini pentru city hunter korean drama

Nu pot sa nu mentionez si ost-urile acestui serial, superbe, It’s alright – Yanhwajin, Kim Bo Kyung – Studdenly, Jonghyun – Shinee, J-Symphony – Lonely day si multe instrumentale bune. Mai rar vezi atat de multe ost-uri bune intr-un singur serial.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s