Doctor John

Imagini pentru doctor john

M-am mai uitat drame coreene medicale, dar pot sa zic ca am simtit ca drama asta e diferita.

Imagini pentru doctor john

Ji Sung: Este unul dintre actorii mei preferati si desi stiam cat de bun este ca actor, carisma lui nu inceteaza sa ma surprinda. Adica pe bune acum, mi s-a intamplat sa fie nevoie sa ma mai uit o data la o scena pt ca eram atenta la altele:))) Si nu mai zic de aparenta, eu am inceput sa ma intreb daca este vampir… Mai sunt actori mai in varsta care arata bine, dar nici chiar asa, adica omul asta e mai batran decat Gong Yoo, da, asa este, ati citit bine:) Rolul lui(Cha Yo Han) face tot serialul, este un doctor geniu care poate rezolva cam orice caz. Va spun sincer ca personajul lui m-a facut sa-mi amintesc de Dr House, nu stiu daca stiti serialul, este unul dintre cele mai populare/bune seriale din lume, asa ca este un compliment mare. Cha Yo Han are o boala rara si asta mi s-a parut foarte interesant. Chiar si cand suferea, pt el rezolvarea cazurilor era o prioritate. Niste cazuri destul de dificile, nu comune. Grija lui fata de pacienti este atat de mare incat a incalcat si legea, este vorba de eutanasiere.

Imagini pentru doctor john

Lee Se Young: Va spun sincer ca rolul ei(Kang Shi Young) mi s-a parut cam slab, cel putin in comparatie cu al lui. De multe ori mi s-a parut ca dramatizeaza orice si este mereu pe fuga, nu zic ca e ceva rau, femeia este mai intensa si mai sensibila, doar am spus cum am vazut-o din perspectiva mea in unele momente(pt ca nu prea imi plac oamenii de genul). Cu toate astea, Kang Shi Young aduce ceva de care Cha Yo Han are nevoie, il completeaza perfect. Pot sa spun ca atunci cand am auzit de serial, mi-am dorit o relatie romantica intre ei, dar apoi cand am vazut primele episode, nu mai eram sigura daca s-ar potrivi pt serial. Ei bine, s-a dovedit a fi una dintre cele mai frumoase relatii pe care le-am vazut intr-un serial. Motivul? Aici este vorba de mai mult de o relatie romantica, este vorba de sprijin emotional, ea practic lumineaza viata lui jalnica. Multi s-au plans ca nu prea s-a vazut afectiune intre cei doi, nu, iubirea se arata prin mai multe feluri si credeti-ma, aici chiar nu era nevoie. Chimia dintre ei, grija si sprijinul fac relatia lor delicioasa.

Lee Kyu Hyung: Rolul lui, procurorul Son Seok Ki, m-a iritat mult la inceput. Mi s-a parut ca il vaneaza pe Cha Yo Han degeaba, deci chiar nu vedeam rostul, dar omul evolueaza mult. Cand unii oameni trec prin ceva greu, vad viata altfel, el este dovada. In ultimele episoade mi-a placut de el.

Singura chestie pe care o critic la acest serial este drama inutila, in spital s-au intamplat diferite scandaluri care mie una mi s-au parut inutile. La un moment dat vor si sa-l concedieze pe Cha Yo Han, adica din asta puteti sa va dati seama de ce zic… In loc de asta, as fi preferat sa vad mai multe cazuri rezolvate de el, poate au vrut ca serialul sa nu fie vorba doar de cazuri, dar mie mi-a placut.

Si cam atat despre acest serial, mi s-a parut unul foarte bun.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s